Macro bowl with black seed oil recipe

Makro bļoda ar melno sēklu eļļas recepti

Šis makro trauciņš, papildināts ar melno sēklu eļļas drosmīgo garšu, ir barojošs un uzlādējošs. Tā pamatā ir aunazirņi, burkānu un sarkano kāpostu lentes, kraukšķīgi Briseles kāposti un nedaudz kimči - tas ir tekstūru un uzturvielu svētki. Šis ēdiens ir lieliski papildināts ar smalku mērci, un jūs bieži atgriezīsieties pie tā.

Mēs to rakstām pēc tam, kad nupat esam nobaudījuši makro bļodu, kas pilna ar neapstrādātiem dārzeņiem un pārlieta ar melno sēklu eļļu - recepte ir pilnīga. Makro bļoda ir organismu spēcinošs un spēcinošs ēdiens. Tas ir tas, pēc kā mēs alkstam, kad dzīve šķiet kaut nedaudz nestandarta.

Mūsu triks ir saglabāt pārsteiguma un jaunuma elementu, lai cik daudz makro bļodu vai Budas bļodu mēs apēstu. Melno sēklu eļļas intensīvi piparotais aromāts ir brīnišķīga lieta, kas ir jūsu veikala skapī. Tā saglabājas vēl ilgi pēc ēšanas beigām, turpinot stimulēt un uzmundrināt.

Melno sēklu eļļas pielietojums

Nemaz nerunājot par atbalstu imūnsistēmai, ko sniedz melno sēklu eļļa , pateicoties tajā esošajam vērtīgajam timohinonam. Timohinons ir iemesls, kādēļ Nigella sativa jeb melnos ķimenes senie dziednieki izmantoja visdažādāko slimību ārstēšanai, un to pēta arī mūsdienu pētnieki. Starp tā daudzajām īpašībām ir hepatoprotektīvās un pretiekaisuma īpašības (1).

Aunais zirņu zirņi ir lielisks komforta ēdiens, un tie ir ideāla veselīgu ogļhidrātu un olbaltumvielu bāze. Atliek tikai izveidot labi sabalansētus garšas un tekstūras slāņus virsū.

Burkānu un sarkano kāpostu lentes piešķir krāsu un svarīgāko C vitamīnu, K vitamīnu, kā arī alfa- un beta-karotīnu. Tie arī veido skaistu kraukšķīgu kontrastu pārējām šīs receptes konsistencēm. Mums patīk, kā līdzās tam iedarbojas arī Briseles kāposti, kas ir miniatūro kāpostu maigie slānīši. Iepazīstieties ar mūsu rakstu par melno sēklu eļļas devu , lai uzzinātu, cik daudz melno sēklu eļļas vajadzētu iekļaut savā ikdienā.

Atpakaļ uz emuāru