Carrot, Olive & Almond Salad

Burkānu, olīvu un mandeļu salāti

Porcijas

4

Pagatavošanas laiks

15 minūtes

Gatavošanas laiks

5 minūtes

"Burkāni ir pilni antioksidantu, tāpat kā kuplās olīvas, kas ir veselīga Vidusjūras reģiona diētas zvaigzne. Ja burkānu skaldīšana gareniski šķiet pārāk darbietilpīga vai sarežģīta, tos var sasmalcināt vai plānās šķēlītēs sagriezt monētās. Šajos salātos lieliski garšos gaļīgas zaļās olīvas, taču jebkuras olīvas, arī eļļā kaltētas melnās, piešķirs salātiem patīkamu sālītu un sālītu garšu."


Ar atļauju pārņemta recepte no #EATMEATLESS: Džeinas Gudolas institūta (Jane Goodall Institute) publikācija: Labums dzīvniekiem, Zemei un visiem . ©2021. Izdevniecība Insight Editions. Receptes autore Robin Asbell. Fotogrāfija - Erin Scott.

Atpakaļ uz emuāru