Kale & Roasted Squash Salad with Maple Vinaigrette

Lapu kāposti un grauzdēti kabaču salāti ar kļavu vinaigretti

Porcijas

4-6

Pagatavošanas laiks

10 minūtes

Gatavošanas laiks

35 minūtes

"Rudens zemnieku tirdziņā ir krāsains skats, kur oranžās, zaļās un dzeltenās ķirbju šķirnes ir sakrautas līdzās violetajiem un zaļajiem kāpostiem. Šajos salātos, kur viegli kraukšķīgie kāposti ir apbērti ar maigiem kabačiem un pārlieti ar pikanti saldenu vinegretu, abi superprodukti tiek labi izmantoti. Šie ir vieni no salātiem, kas būs tikpat garšīgi arī nākamajā vai pat vēl nākamajā dienā. Rozīnes var brīvi aizstāt ar jebkuriem žāvētiem augļiem."


Ar atļauju pārņemta recepte no #EATMEATLESS: Džeinas Gudolas institūta (Jane Goodall Institute): Labums dzīvniekiem, Zemei un visiem . ©2021. Izdevniecība Insight Editions. Receptes autore Robin Asbell. Fotogrāfija - Erin Scott.

Atpakaļ uz emuāru