Kolekcija: Zivju garšvielas

Uzlabojiet savu iecienītāko jūras velšu dabisko garšu ar mūsu prasmīgi izstrādāto zivju garšvielu maisījumu. Šis maisījums, kas paredzēts grilēšanai, cepšanai, cepšanai uz pannas vai kūpināšanai, jebkuram zivju ēdienam piešķir pikantu, aromātisku un nedaudz dūmakainu garšu.

Default collection image
  • Spice_mix_for_Fish_Aroma_Mix_sh43

    Garšvielu maisījums Aroma Mix Zivīm

    Līdzsvarots garšvielu maisījums ideālai jūras veltēm.

    Parastā cena No €5,40
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €5,40
  • Spice_mix_for_Sprat_SH51

    Garšvielas maisījums Ķilavām

    Ideāli līdzsvarots maisījums zivju garšvielām

    Parastā cena No €4,40
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €4,40
  • Spice_mix_for_Mackerel_SH60

    Garšvielu maisījums Skumbrijai

    Skābens, līdzsvarots maisījums zivju ēdieniem.

    Parastā cena No €6,40
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €6,40
  • Universal_spice_Aroma_Mix_with_salt_sh44

    Universālā garšviela Aroma Mix ar sāli

    Daudzpusīga garšviela gaļai, zivīm un salātiem

    Parastā cena No €3,90
    Parastā cena €0,00 Izpārdošanas cena No €3,90
  • Spice_mix_Curry_SH81

    Garšvielas maisījums Karijs

    Klasisks aromātisks karija garšvielu maisījums.

    Parastā cena No €5,40
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €5,40
FAQ Image

Biežāk uzdotie jautājumi

Garšvielas jāuzglabā hermētiskos traukos, pasargājot no karstuma, gaismas un mitruma. Veselas garšvielas uzglabājas ilgāk nekā maltas garšvielas, taču, lai saglabātu aromātu un iedarbīgumu, abas garšvielas jāuzglabā vēsā un sausā vietā.

Veselas garšvielas var kalpot 2-4 gadus, bet maltas garšvielas parasti saglabājas svaigas 1-3 gadus. Tomēr garšvielu derīguma termiņš tradicionālajā izpratnē “nebeidzas” - laika gaitā tās vienkārši zaudē savu garšu un iedarbību.

Tādi garšvielu maisījumi kā Garam Masala, Taco Mix un itāļu garšvielu maisījums piešķir ēdieniem dziļumu, un tiem nav nepieciešams izmantot vairākas garšvielas. Tās var izmantot gaļas ieziešanai, dārzeņu pasniegšanai vai pievienot zupām un sautējumiem, lai piešķirtu papildu garšu.

Garšvielas parasti neveido pelējumu, ja vien tās nav pakļautas mitruma iedarbībai. Ja garšviela smaržo vāji vai tai ir ķepas, iespējams, tā ir uzsūcusi mitrumu, un tā ir jānomaina.

Tādas garšvielas kā kanēlis, kajēnas pipari, kurkuma un melnie pipari var palīdzēt uzlabot vielmaiņu, veicināt gremošanu un tauku dedzināšanu.

Žāvētus garšaugus, piemēram, raudeni, timiānu un rozmarīnu, pievieno gatavošanas procesa sākumā, lai tie paspētu izdalīt savas garšas īpašības. Turpretī svaigi garšaugi jāpievieno beigās, lai iegūtu vislabāko garšu.

Pievienojiet piena produktus (jogurtu, krējumu, pienu), lai līdzsvarotu karstumu. Pievienojiet nedaudz cukura vai medus, lai neitralizētu pikantumu. Pievienojiet vairāk galveno sastāvdaļu (piemēram, buljona, tomātu vai kartupeļu), lai atšķaidītu garšvielas.

Pamata garšvielas: Ikdienas ēdiena gatavošanai: Sāls, melnie pipari, ķimenes, koriandrs, paprika, ķiploku pulveris. Cepšanai: garšvielas: kanēlis, muskatrieksts, garšviela. Pikantiem ēdieniem: čili pulveris, kajēnas pipari, sinepju sēklas. Vidusjūras un itāļu ēdieniem: Sastāvdaļas: raudene, baziliks, rozmarīns, timiāns.

Lai gan mēs veicam piesardzības pasākumus, mūsu garšvielas tiek apstrādātas telpās, kurās var tikt izmantoti rieksti, sēklas un glutēnu saturošas sastāvdaļas. Lai uzzinātu sīkāku informāciju, lūdzu, skatiet atsevišķu produktu etiķetes.