Kolekcija: Salātu maisījums

Pārvērtiet jebkurus salātus par gardu, restorāna kvalitātes ēdienu ar mūsu Gardēžu salātu garšvielu maisījumu! Šis lieliski sabalansētais garšaugu, garšvielu un garšvielu maisījums uzlabo svaigus zaļumus, ceptas dārzeņu un pat mērces.

Default collection image
  • Basil_SH30

    Baziliks

    Aromātisks augs ar saldām, piparotām notīm jebkuram ēdienam

    Parastā cena No €3,90
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €3,90
  • Spice_mix_Korean_carrot_SH85

    Garšvielu maisījums Korejas burkāniem

    Salds un ass maisījums burkānu salātiem

    Parastā cena No €4,90
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €4,90
  • Spice_mix_Tzatziki_SH67

    Garšvielu maisījums Taziki

    Atsvaidzinošs, garšaugu maisījums grieķu ēdieniem

    Parastā cena No €4,90
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €4,90
  • Spice_mix_Taco_SH66

    Garšvielu maisījums Taco

    Klasiska, asā taco garšviela

    Parastā cena No €5,40
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €5,40
  • Spice_mix_Bruschetta_SH46

    Garšvielu maisījums Brušete

    Garšīgs itāļu maisījums maizei un uzkodām.

    Parastā cena No €3,90
    Parastā cena Izpārdošanas cena No €3,90
FAQ Image

Biežāk uzdotie jautājumi

Garšvielas jāuzglabā hermētiskos traukos, pasargājot no karstuma, gaismas un mitruma. Veselas garšvielas uzglabājas ilgāk nekā maltas garšvielas, taču, lai saglabātu aromātu un iedarbīgumu, abas garšvielas jāuzglabā vēsā un sausā vietā.

Veselas garšvielas var kalpot 2-4 gadus, bet maltas garšvielas parasti saglabājas svaigas 1-3 gadus. Tomēr garšvielu derīguma termiņš tradicionālajā izpratnē “nebeidzas” - laika gaitā tās vienkārši zaudē savu garšu un iedarbību.

Tādi garšvielu maisījumi kā Garam Masala, Taco Mix un itāļu garšvielu maisījums piešķir ēdieniem dziļumu, un tiem nav nepieciešams izmantot vairākas garšvielas. Tās var izmantot gaļas ieziešanai, dārzeņu pasniegšanai vai pievienot zupām un sautējumiem, lai piešķirtu papildu garšu.

Garšvielas parasti neveido pelējumu, ja vien tās nav pakļautas mitruma iedarbībai. Ja garšviela smaržo vāji vai tai ir ķepas, iespējams, tā ir uzsūcusi mitrumu, un tā ir jānomaina.

Tādas garšvielas kā kanēlis, kajēnas pipari, kurkuma un melnie pipari var palīdzēt uzlabot vielmaiņu, veicināt gremošanu un tauku dedzināšanu.

Žāvētus garšaugus, piemēram, raudeni, timiānu un rozmarīnu, pievieno gatavošanas procesa sākumā, lai tie paspētu izdalīt savas garšas īpašības. Turpretī svaigi garšaugi jāpievieno beigās, lai iegūtu vislabāko garšu.

Pievienojiet piena produktus (jogurtu, krējumu, pienu), lai līdzsvarotu karstumu. Pievienojiet nedaudz cukura vai medus, lai neitralizētu pikantumu. Pievienojiet vairāk galveno sastāvdaļu (piemēram, buljona, tomātu vai kartupeļu), lai atšķaidītu garšvielas.

Pamata garšvielas: Ikdienas ēdiena gatavošanai: Sāls, melnie pipari, ķimenes, koriandrs, paprika, ķiploku pulveris. Cepšanai: garšvielas: kanēlis, muskatrieksts, garšviela. Pikantiem ēdieniem: čili pulveris, kajēnas pipari, sinepju sēklas. Vidusjūras un itāļu ēdieniem: Sastāvdaļas: raudene, baziliks, rozmarīns, timiāns.

Lai gan mēs veicam piesardzības pasākumus, mūsu garšvielas tiek apstrādātas telpās, kurās var tikt izmantoti rieksti, sēklas un glutēnu saturošas sastāvdaļas. Lai uzzinātu sīkāku informāciju, lūdzu, skatiet atsevišķu produktu etiķetes.